2017. január 23., hétfő

Zimankós januári könyvajánló

Dupla para - Egy ropi naplója 11.

Greg Heffley-n mostanság jó nagy a nyomás. Kizárólag egy dologhoz ért: a videójátékokhoz, a szülei viszont azt szeretnék, ha kicsit megerőltetné magát, és kipróbálna valami – akármi – mást. Amikor Greg talál egy régi videókamerát a pincéjükben, rögtön megérti, mit kell tennie ahhoz, hogy a világ végre észrevegye, micsoda nagyszerű tehetség is ő. A legjobb barátjával, Rowley-val, eltervezik, hogy horrorfilmet forgatnak – utána pedig iszonyatosan meggazdagodnak belőle! De vajon a forgatás fergeteges lesz?

Forrás: Moly

Harry Potter és az elátkozott gyermek (Harry Potter 8.)



Tizenkilenc ​évvel vagyunk a roxforti csata.
Harry Potter élete sosem volt könnyű – és most sem az, amikor a Mágiaügyi Minisztérium túlhajszolt dolgozójaként, férjként és három iskoláskorú gyermek apjaként kell helytállnia. Miközben Harry a múlttal viaskodik, kisebbik fiának, Albusnak is meg kell küzdenie a reá nehezedő családi örökséggel. A múlt és a jelen vészjósló összeolvadása azzal a ténnyel szembesíti apát és fiát, hogy a sötétség néha egészen váratlan helyekről támad.

Forrás:Moly

Frank Einstein és az antianyag-meghajtó




Frank Einstein (A) egy ifjú zseni és feltaláló. Klink (B) egy mérnöki csoda: egy értelmes gép. Klank © egy mérnöki kishíján-csoda: egy majdnem-értelmes gép. Hárman együtt építenek egy antianyag-meghajtót, különböző halmazállapotú anyagokból: szilárdakból (D), cseppfolyósakból (E) és légneműekből (F). Már a zsebükben érzik a Midville-i Tudományos Nagydíjat – ám ekkor felbukkan a színen Frank ősellensége, T. Edison!
Eredeti mű: Jon Scieszka: Frank Einstein and the Antimatter Motor 1.

 Forrás: Moly

Minecraft Galaxy Wars 1.


A Minecraft mobok Ender Császár és Nether Nagyúr aljas uralma alatt leigázták az egész galaxist. Szerte a naprendszerben átvették az irányítást számos bolygó felett a pusztító Halálkocka segítségével, amely megsemmisít mindent, ami az útjába kerül. 
A világegyetemnek egyetlen reménye maradt csak: a Csillagvédők egy elit gyerekcsapat, amelynek tagjai helyre akarják állítani a békét a galaxisban bármi áron!
Vajon képesek lesznek megmenteni a Minecraft univerzumot a galaxist elnyomó, gonosz erők szorításából?
Gyerünk, ugorj bele a kalandba, és megtudhatod!

Forrás: Bookline

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése